Over de Gebruiksrechtovereenkomst

De Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) is een bindende overeenkomst tussen u en AO Kaspersky Lab waarin de voorwaarden voor het gebruik van het programma zijn vastgelegd.

Lees de Licentieovereenkomst zorgvuldig door alvorens u aan de slag gaat met het programma.

U kunt de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst bekijken:

Door Kaspersky Password Manager te installeren bevestigt u dat u de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst begrijpt en aanvaardt. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst, annuleert u de installatie van Kaspersky Password Manager en gebruikt u het programma niet.